Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.12.2009 15:49 - Тежки решения
Автор: bachym Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1138 Коментари: 2 Гласове:
1




Очаквам да вземе правителството през 2010 г. ако иска бърза и стимулираща промяна за страната и за гражданите които имат знание и желание да създават.Погледнах тук там:

 

http://www.capital.bg/show.php?storyid=822065

 

http://www.capital.bg/showblog.php?storyid=382674

 

http://www.chambersz.com/novini/35-novini/914-smeneno-e-rakovodstvoto-na-tetz-maritza-iztok-2

 

ситуацията направо си е отчайваща.Обречени сме да пъплим като охлюви, за да могат 10 процента българи да богатеят при това не толкова с други способности освен способността да си безпардонен използвайки  силата на слабата Българска държава.

Други 30 или 40 процента българи също са горе долу доволни от ситуацията – трайно пребиваващи в София и шуробаджанашките дружини в Прованса и различни вариации на манифактурата която се разви като паднаха големите соцдинозаври заводи.

През 2009 г. с очите си видях хора които искат и са започнали да произвеждат и не могат да реализират продукта си, заради контрабандния внос в който са вкарани явно голяма част от елита.Кръгът направо се затваря сякаш.

Очаквам да изкараме трудно зимата и напролет управляващите да хващат гората ако са народни закрилници хайдути да почват.

Да поразръшкат Тецове и Мецове с държавно участие, че там и по мои наблюдения са се навъдили едни конгломерати, че и за чистач не те вземат без връзки и длъжности се предават от баща на син.

Да насърчат производителя, те Молове пак да си строят.

Да насърчат хората да си купят къща на село ( примерно пенсионерски кооперацци живот на село) или български европейски семейства (колкото повече време живееш там толкова по изгоден ти е заема).

Може и глупости да пиша ( не съм специалист), но нали има специалисти да си размърдат мозъците.

 




Гласувай:
1



1. borsi - За съжаление парата отива предимно ...
30.12.2009 15:52
За съжаление парата отива предимно в свирка - за 5 месеца няма нито един осъден, нито един съдия или прокурор, в затвора няма, желание за реформи. Крадците на еврофондове в Германия търкат наровете, нашите ходят на свобода, Бойко се прегръща с Първанов, значи пари от ЕС няма да дойдат.
Обеща и се заканваше да вкара Доган в затвора, нищо. Дори не му събори барбекюто, пък какво остава за нещо по-сриозно.
Никой няма да инвестира пари в страна с корумпирана и не-работеща съдебна система, неясни и двусмислени закони, огромна държавна администрация (В министерството на културата в Швеция работят само 17 човека) и паразитиращи общински органи.
Вместо да погнат тези които точат ДДС с милиони и милиарди, подгониха някакви нещастни застрахователни агенти за по 220 лева годишно невнесени данъци. 15 000 човека с техните семейства няма да гласуват повече за ГЕРБ.
А само те ли са?
Бойко Борисов мисля, че се видя - Ще си иде както си отиде Костов и Царя и ще се пули на пресконференцията, след изборите също като тях.
цитирай
2. bachym - Тъжна и нерадостна картинка
30.12.2009 17:20
в която се намести българското общество, пасивно такива като мен и активно които се оказаха в нужния момент на нужното място.И лесно няма да се дадат.
А и на Европа не и пука поне толкова колкото ми се иска на мен.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Архив