Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.06.2009 10:24 - местни и евро изроди
Автор: bachym Категория: Туризъм   
Прочетен: 1773 Коментари: 3 Гласове:
0



 Винаги съм искал да пътувам.И последните няколко години го правя по-често.Родителите ми нямаха автомобил, и аз дълго време си мислех, че никога няма да имам. Но след Голямата промяна се присъединих към отбора на секънд хенд класата, и лека полека започнах да пътувам из Непознатата за мен България.Мисля да споделя за моите пътувания по-подробно ама друг път.Сега ще видя дали първо някой ще прочете и по-важното да подкрепи това което не само мен със сигурност вълнува.

Та направо – колкото се зареждам с положителна енергия толкова и страдам и се възмущавам в нашата красива и страдална земя.

Възмутен съм от олигофренското и вандалско поведение на част от хората което никой не си прави труда да спре и пресече.

Преди месец се качихме с приятели на Карандила (парк над Сливен).Когато  няма кой да ги спре олигофрени щъкаха с автомобили докъдето кола може да стигне, палеха си огън където им хрумне изобщо пълна слободия – отврат( е те си се забавляват хората).

Онзи ден бяхме на Крушунския водопад (до с.Крушуна, Ловеч, Плевен).

Същия филм и тук.Подпийнали се плицикат във водопада и си правят веселото никой не ги спира.Олигофрени с барбекюта и бира щастливо щъкат.Имаше и чужденци заразени вече от нашата идилия.Хиляда години водата е ваяла праговете на водопада

(най-големия от този тип в България), сега местни и евро изроди – след нас и потоп.

Не са виновни хората, аз ги разбирам.

Запали огън някъде край Гренобъл (Франция) да си направиш кефа – ами ще ти развалят удоволствието, на маймун ще те направят защото там си човек докато се държиш човешки.

Разпъни палатка запали огън  разхождай се по водните прагове на Плитвишките езера  (Хърватия) със сигурност ще допринесеш за приходната част на хърватския бюджет.

И както казва един мой любим Българин драматурга и човека Христо Бойчев – „едно говедо като го набият веднъж на едно място втори път там не отива”.

Докога ще търпим говедата на два крака?



Тагове:   туризъм,


Гласувай:
0



1. realna - .......
01.06.2009 10:34
Ако държавта ни я правят хората , а хората или поне по -голяма част са ,такива говеда , каква ни е държавата .. Едва ли може да направим нещо с нашия глас , който никой не чува , Тъжно е че хората все по често вместо да защитат интересите си ,се скриват в черупките си , ....
цитирай
2. veselaj - За жалост превръщаме земята си в ...
01.06.2009 18:17
За жалост превръщаме земята си в едно голямо сметище. Преди няколко дни ходих из горите и се натъквах на всяка крачка на боклуци. Хубава земя, жалко, че е обитаема
http://veselaj.blog.bg/politika/2009/05/16/10-100-1000-prichini-da-se-pritesniavam-che-sym-bylgarka.335409
цитирай
3. shturec1 - Първите 7 батле
16.01.2010 22:54
Свесните хора напускат страната и остават само "боклуците" и старците. Какво искаш от хора без възпитание?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Архив